DirektMedia

Internettopplysningen AS får all sin næringsinformasjon fra Direkt Media AS. DirektMedia har markedets beste erfaring innen vask og datakvalitet.

Vår database oppdateres hver eneste måned, slik at du som bruker til enhver tid finner oppdatert firmainformasjon på våre sider. Dersom det allikevel forekommer feil, setter vi stor pris på tilbakemeldinger, slik at vi kan oppdatere vår informasjon.

Fokus på brukeren

I motsetning til flere andre aktører i bransjen, fokuserer Internettopplysningen på brukeren. Vi ønsker at våre brukere skal finne akkurat det de søker etter, der de søker etter det. Internettopplysningens søkefunksjon er derfor bygd opp av en egenutviklet bransjeoversikt, med detaljert filter på det geografiske søket. Dvs. at du som bruker kan sentrere ditt søk fra fylke, til kommune, til region og helt ned til tettsted.

Internettopplysningen fokuserer utelukkende på høykvalitets kart- og bedriftsinformasjon, noe som gjenspeiler vår visjon:

”Vi leverer synlighet som garanterer alle kunder nytteverdi”

Produkter / Annonser

I menyen til høyre finner du våre produkter og annonser. For prisforespørsel eller eventuelle andre ønsker, ta gjerne kontakt med vårt salgsteam på telefon 64 87 88 10.